FitLine Feel Good Yoghur (Pasigaminkite patys savo natūralų jogurtą)

31.50 

FitLine Feel Good Yoghur (jogurto) gėrimas, pagamintas iš keturių bakterijų kultūrų, gali būti naudojamas kiekvieną dieną. Norėdami patobulinti jogurtą, galite pridėti vaisių sulčių, FitLine ProShapes, FitLine Antioxy, vaisių, daržovių arba uogienės, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.

Sudėtyje yra daug gyvų bakterijų
Sudėtyje yra Ajurvedos žolelių aromato
Natūraliai be priedų
Be konservantų
Kalcis padeda palaikyti normalią virškinimo fermentų veiklą

Rekomenduojame įsigyti spec. indus*

Kategorija:

Aprašymas

FitLine Feel Good Yoghurt-Drink yra milteliai, skirti jogurtiniam gėrimui su gyvomis bakterijų kultūromis ruošti. Produktas turi mažai riebalų ir cholesterolio, praturtintas išrūgų baltymais ir dėl bakterijų kultūrų bei jose esančio inulino teigiamai veikia žarnyno florą. Pagrindinė bakterijų kultūrų prevencinio poveikio sąlyga yra pakankamai didelis gyvų mikroorganizmų – jei įmanoma, skirtingų padermių – skaičius, kurie, pereidami per rūgštinę skrandžio terpę, eidami per plonąją žarną, nepažeisti pasiekia storąją žarną. Probiotinė medžiaga inulinas veikia kaip apsauginė probiotinių bakterijų membrana, kai jos praeina per skrandį. Žarnyne bakteriniai mikroorganizmai prisitvirtina prie gleivinės ląstelių, kuo geriau jie ten „prilimpa“, kuo ilgiau ten išbūs, tuo plačiau vystysis gydomosios savybės.

Aktyvių ingredientų savybės:

DAUGIAU BALTYMŲ SALDŽIŲJŲ IŠRŪGŲ MILTELIUOSE. Išrūgose praktiškai nėra riebalų (tai reiškia, kad jose mažai kalorijų), kita vertus, jose gausu vertingų baltymų. Be to, išrūgose esantis cukrus yra pieno cukrus, kuris lengvai pasisavinamas mūsų kūnu. Išrūgose yra vertingų mineralų, pvz. kalcio, magnio, fosforo, santykinai daug kalio ir mažai natrio. Išrūgos padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir skysčių perteklių, suskaidyti kenksmingas nuosėdas nepakenkiant sveikatai.

INULINA yra sudėtingas polisacharidas, tirpi skaidulų forma, galinti sumažinti gliukozės įsisavinimą iš žarnyno į kraują ir palaikyti normalų jos lygį. Tai labai svarbu diabetu sergantiems pacientams. Tuo pačiu metu inulinas pašalina iš žmogaus organizmo tokias kenksmingas medžiagas kaip sunkiųjų metalų druskas, radionuklidus, cholesterolį, toksinus, sudarydamas su jomis netirpius junginius. Ir galiausiai tai žymiai padidina Bifidobakterijų, kurios yra būtinos žmogaus organizmui, skaičių žarnyne.

NIACINAS – padeda sumažinti gliukozės kiekį kraujyje ir didinti glikogeno atsargas kepenyse, normalizuoja cholesterolio kiekį kraujyje. Be to, jis turi įtakos kapiliarų ir arteriolių išsiplėtimui, padidindamas kraujotaką.

Ajurvedos žolės geresniam įsisavinimui

Bakterijų kultūros (Lactobacillus acidophilus La-5, Bifidobacterium Bb-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus)

FitLine Feel Good Jogurto-Gėrimo bakterijos turi didelę biocheminę reikšmę organizmui:

Reguliuoti kiekybinę ir kokybinę normalios žarnyno floros sudėtį;
Jie aktyviai dalyvauja virškinant ir pasisavinant. Jie skatina pieno rūgšties susidarymą žarnyne ir taip užtikrina pH faktoriaus perkėlimą į rūgštinę pusę. Rūgšti aplinka stabdo ligų sukėlėjų vystymąsi ir užtikrina optimalų virškinimo fermentų funkcionavimą;
Dalyvauti vitaminų B, K, askorbo, folio ir nikotino rūgščių sintezėje, taip didinant organizmo atsparumą (atsparumą) neigiamiems aplinkos veiksniams;
Skatinti nepakeičiamų aminorūgščių sintezę, geresnį kalcio druskų, vitamino D pasisavinimą;
Dalyvauti tulžies pigmentų ir tulžies rūgščių apykaitoje, baltymų ir mineralų apykaitoje, gerinti riebalų pasisavinimo ir hidrolizės procesus;
Užkirsti kelią patogeninės, puvimo ir dujas formuojančios žarnyno mikrofloros dauginimuisi. Jie sintetina medžiagas, turinčias antimikrobinį aktyvumą;
Stimuliuoti organizmo imuninę sistemą;
Turi antialerginių savybių.

Naudojimo rekomendacijos kiekvienam asmeniui:

Žarnyno floros stabilizavimas ir disbakteriozės, atsiradusios dėl streso, nesveikos mitybos, antibiotikų, infekcinių ligų ar senėjimo proceso, pašalinimas.
Vėžio prevencija.
Atsigavimo metu po intensyvios terapijos kurso, taip pat antibiotikų vartojimo metu ir po jo.
Jogurtas rekomenduojamas nėščiosioms, vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms kaip natūrali imuninės sistemos stiprinimo priemonė.
Maistinių medžiagų, vitaminų, mineralų ir ypač kalcio pasisavinimui.
Galima dėti į salotas, su vaisiais, su dribsniais.
Vartoti bet kokia forma, su sąlyga, kad produktas nekaitintas aukštesnėje nei 45 °C temperatūroje, nešaldyti ir nevirti ledų iš jo.
Paruoštą jogurtą galima maišyti su bet kokiais FitLine produktais, išskyrus Fitline Restorate.

Naudojimas
FitLine jogurto gaminimo aparate paruošti šviežio jogurto gėrimą taip paprasta!

1 litrui paruošto FitLine jogurto gėrimo reikia:

1 paketėlis FitLine „Feel Good Yoghurt Drink“ (po 50,5 g) ir
1 litras nugriebto pieno (0,3% riebumo)
Paruošimas kambario temperatūroje
Į indą iki pusės pripildykite kambario temperatūros pienu (0,3% riebumo) ir supilkite vieno „Fel Good Yoghurt Drink“ paketėlio turinį. Kuo didesnis riebalų kiekis piene, kurį naudojate, tuo tirštesnis bus jūsų jogurtas. Įmaišykite miltelius, kol jie visiškai ištirps.
Įpilkite likusio pieno (sudaro apie 1 litrą) ir vėl gerai išmaišykite. Atsargiai uždėkite indo dangtelį. Išspauskite kuo daugiau oro.
Supilkite verdantį vandenį į išorinį indą iki vidinio indo atramų viršaus. Dabar įdėkite vidinį indą į vidų.
Atsargiai uždėkite dangtelį ant išorinės talpyklos. Tada palikite pastovėti kambario temperatūroje apie 10 valandų. Trumpesnis laikas sukelia švelnų rūgštėjimą, ilgesnis – stipresnį.
Paruoštą „Feel Good Yoghurt Drink“ dėkite į šaldytuvą tolesniam brandinimui ir vėsinimui, kur galėsite laikyti keletą dienų.
Norėdami patobulinti savo jogurtą, galite pridėti vaisių sulčių, FitLine ProShapes, FitLine ląstelių apsaugos, vaisių, daržovių, uogienės ir kt. pagal savo skonį ir skonį. Išbandykite ir mėgaukitės gamtos gabalėliu su šeima…

Mėgaukitės „Feel Good“ jogurto gėrimu su pusryčių musliu, salotų padažu, kaip panirimą, vietoj grietinės ar prie puikių desertų…

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus