Keliu sau iššūkius
Kiekvienas turi kelti sau iššūkius ir mokytis naujų dalykų.
Hobis
Mėsos vytinimas
Šiais, 2023 metais, sau iškėliau asmeninį iššūkį – išmokti vytinti mėsą. Labai įdomus užsiėmimas, reikalaujintis nemažai laiko: mėsos marinavimas, vėliau jos vytinimas, trunkantis nuo 5 iki 12 val. naudojant sepcialią džiovyklę.
Šioje rubrikoje dalinuosi patirtimi, receptais ir kitomis įdomybėmis su kuriomis susiduriu.
Noriu išmokti tobulai vytinti mėsa, sukurti receptūras, šį naują hobį paversti pajamų šaltiniu, o galiausiai – veikiančiu verslu. Kelias nusimato ilgas ir įdomus: reiks aiškintis kas, kaip ir kodėl, norint viską daryti pagal mūsų šalies institucijų reikalavimus.
Tad sekite mano ši procesą, O norinčius paragauti ir įvertinti mano gaminius, kviečiu juos čia pat įsigyti.